Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi
Til toppen

Top

Ingen kommentarer

Solcellepuljen 2016 er åben!

Solcellepuljen 2016 er åben!
Alex-Solcelletips

1/9 åbnede EnergiNet solcellepuljen 2016

 

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? -Indgå en købsaftale inden udgangen af oktober 2016 og opnå op til 36.000 kroner i tilskud fra staten!

EnergiNet åbnede 1/9 solcellepuljen 2016. Solcellepuljen er en tilskudsordning, der giver solcelleejere en statsgaranteret, forhøjet salgspris på overskuds-el på 0,88kr/kWh i en 10årig periode. Dette betyder, at du på al el, du sælger til energinettet de næste 10 år, får et pristillæg fra staten, der øger din indtjening på anlægget. Værdien af dette tillæg løber for et almindeligt 6 kW anlæg gennemsnitligt op i 36.000 kr. over de næste 10 år. Puljen kan ansøges af privat personer, solcellelav og boligforeninger, og er på i alt 56,3 mW. Den fordeles efter “først til mølle” princippet og er åben til og med 31/10 2016.

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg indenfor nærmere fremtid, kan det derfor være en rigtig god idé at indgå en købsaftale inden d. 31/10 2016, så du kan få den ekstra økonomiske gevinst med, som solcellepuljen er!

Ønsker du mere information om, hvordan du ansøger om del i solcellepuljen, se her, eller besøg evt. en seriøs forhandlers hjemmeside: Viva Energi, KlimaEnergi, ViaSol

Kontakt eventuelt KlimaEnergi, der som de eneste i branchen klarer hele ansøgningsprocessen for dig. 🙂

Men hvorfor skal jeg sælge min strøm fra solcellerne? -tænker du måske

Solceller fungerer på den måde, at de producerer strøm vha. solens lys. Det er derfor givet, at solcellerne i sommerhalvåret vil producere mere strøm end i vinterhalvåret. På samme måde vil de producere mest strøm i dagtimerne, mens de i aften- og nattetimerne vil producere mindre eller ingen strøm. Der er altså ikke altid sammenhæng imellem produktionen, og hvornår du har brug for strømmen. Det betyder, at du, selvom du har solceller, altid vil være tvunget til at købe og sælge en hvis mængde strøm til og fra el-nettet. Det er denne handel med el-nettet, der, hvis du er med i solcellepuljen, bliver meget mere rentabel for dig!

 

Skriv en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.