Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Ingen kommentarer

Solcelle Firmaer lancerer egne tilskudspuljer

Solcelle Firmaer lancerer egne tilskudspuljer
Alex-Solcelletips

1/9 åbnede 3 private firmaer nye tilskuds/rabat puljer

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? -Indgå en købsaftale inden udgangen af  2017 og opnå op til 20.000 kroner i tilskud fra firmaer og staten

KlimaEnergi – Vivaeenergi – og Viasol, åbnede 1/9 solcellepuljen 2017. Solcellepuljen er et etablerings tilskud, der giver solcelleejere et direkte kontant tilskud/rabat ved etablering af et nyt solcelleanlæg i 2017. (KlimaEnergi A/S tilbyder en tidsfrist frem til 31/12)

Værdien af dette tilskud løber for et almindeligt 6 kW anlæg gennemsnitligt op i ca 20.000 kr. kontant udbetalt her og nu. Puljen kan ansøges af privat personer, solcellelav og boligforeninger, og er i princippet ubegrænset.

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg indenfor nærmere fremtid, kan det derfor være en rigtig god idé at indgå en købsaftale inden d. 31/12 2017, så du kan få den ekstra økonomiske gevinst med, som solcellepuljen er!

Ønsker du mere information om, hvordan du ansøger om del i solcellepuljen, se her, eller besøg evt. en seriøs forhandlers hjemmeside: Viva Energi, KlimaEnergi, ViaSol

Kontakt eventuelt KlimaEnergi, der som de eneste i branchen klarer hele ansøgningsprocessen for dig. 🙂

Men hvorfor skal jeg sælge min strøm fra solcellerne? -tænker du måske

Solceller fungerer på den måde, at de producerer strøm vha. solens lys. Det er derfor givet, at solcellerne i sommerhalvåret vil producere mere strøm end i vinterhalvåret. På samme måde vil de producere mest strøm i dagtimerne, mens de i aften- og nattetimerne vil producere mindre eller ingen strøm.

Solcelleanlæg med batterilager

Der er altså ikke altid sammenhæng imellem produktionen, og hvornår du har brug for strømmen. Det betyder, at du, selvom du har solceller, altid vil være tvunget til at købe og sælge en hvis mængde strøm til og fra el-nettet. Da du med gældende regler ikke får noget for den el du “sælger” anbefaler vi dig meget at montere batterier på dit nye solcelleanlæg. På den måde kan du gemme din solstrøm til de mørke timer.

 

Skriv en kommentar