Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Erfaring med solceller? - Tips til solceller og solcelleanlæg

Med artikler, debat, priser og brugererfaringer er vi nu ved at opbygge en solid vejledningsside for os med solceller, os der overvejer at investere i solceller, eller os der blot er interesserede i solceller og solcelleanlæg. Men for at vi kan opbygge siden ordentlig, er det vigtigt med input fra alle sider – både brugerne, leverandørerne, montørerne samt eksperterne.

Solstrålehistorier

Er du solcelleejer? Så har du noget helt unikt, som kan være guld værd i solcelledebatten. Om du lige har købt dit solcelleanlæg eller har haft det siddende i årevis, så har du erfaringen med solceller.
Vi søger for tiden solcelleejere, som har lyst til at dele deres erfaringer. Vi skal både bruge tekniske erfaringer (montering, hvordan fungerer det?, hvor meget strøm producerer i?) samt økonomiske erfaringer (hvor meget har i sparet? hvordan har tilskuds- og skattereglerne gjort det nemmere/mere besværligt?)

Skriv til os, hvis du vil dele din solcellehistorie.

Leverandør?

Er du leverandør af solceller? Så har du helt sikkert en masse guldkorn omkring solceller, invertere, solcelletyper, teknik og montering.
Vi mangler historier om solcelletyper og -mærker, invertere, mikroinvertere og data på solceller…i det hele taget viden om solceller og solcelleudstyr, der findes på markedet.
Som tak for din viden, giver vi selvfølgelig igen i form af et kvalitetslink til din hjemmeside eller et evt. telefonnummer.

Skriv til os, hvis du er leverandør og har viden du vil dele.
Vi søger også leverandører til vores tilbudssystem.

Forstand på solceller?

Arbejder du til dagligt med solceller eller har du teknisk viden om solceller og solcelleanlæg, og har du lyst til at hjælpe andre solcelleejere og kommende solcelleejere? Så har du her en god mulighed for at hjælpe. Vi mangler nemlig tekniske artikler om solceller, invertere, mikroinvertere, el-målere, bygningsreglement og hvad der ellers hører sig til solceller, solcelleanlæg samt brug og montage af dem.

Skriv til os, hvis du har en viden om solceller, som du gerne vil dele.