Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Priser på solceller - Tips til solceller og solcelleanlæg

Priser på solceller
Alex-Solcelletips

Priser og økonomi med solcelleanlæg

Er du i overvejelser omkring at investere i et solcelleanlæg, er det vigtigt at finde det rette firma at rette henvendelse til. Der findes mange aktører på solcellemarkedet i Danmark, men kun ganske få som faktisk ved noget og har erfaring med solcelleanlæggene. Vi kender på solcelletips.dk til en håndfuld troværdige firmaer i solcellebranchen : EnergimidtAT SolarKlimaEnergiGaia Solar og VivaEnergi . Alle disse aktører kan du ifølge solcelletips.dk’s erfaring trygt søge rådgivning ved omkring dit solcelleprojekt.

Når du skal opsætte et solcelleanlæg, er det vigtigt, at det dimensioneres korrekt, så det yder optimalt til netop din husstand. I denne forbindelse er der mange muligheder og regler at sætte sig ind i. Vil du vide mere om disse, er især Klimaenergis hjemmeside værd at kigge på. De mange muligheder og regler betyder, at en standardberegning ikke vil være i stand til at give dig det helt rette billede af, hvordan dit anlæg skal opbygges, og hvor meget du kan spare ved et solcelleanlæg. Dette skyldes, at selve økonomien i et solcelleanlæg ikke er ens hos forskellige brugere. Derfor vil det være vores anbefaling at tage en snak med et af de ovennævnte firmaer for at få den bedste rådgivning.

Som ovennævnt, er økonomien omkring et solcelleanlæg forskellig fra din bolig og over til din nabos bolig. Det er dog muligt at finde frem til den nøjagtige beregning på tilbagebetalingstid og indtjening på et solcelleanlæg i din husstand. Hvis du ønsker dette, kan du eksempelvis kontakte en af KlimaEnergi’s solcelleeksperter, der gratis kan vejlede dig og fortælle om mulighederne indenfor solceller. De kan hos firmaet eventuelt også beregne akkurat hvilket anlæg, der giver dig den bedst mulige forretning.

Nogle af de faktorer, der spiller ind, når den optimale solcelleløsning skal findes er bl.a.: krav til tilbagebetalingstid og indtjening, areal til rådighed til solcelleanlægget samt ønsket formål med anlægget (maksimalt egetforbrug eller salg til el-nettet). Den korrekte dimensionering findes mest præcist ved at rette henvendelse til en ekspert. Ønsker du dog at få et rimeligt overblik over priser og muligheder indenfor solceller nu, kan du eksempelvis gå ind på www.solcellepriser.dk, hvor du kan finde mere information om priser og økonomi omkring solceller.

tilskud-til-solceller

 

Rene fordele ved solceller og solcelleanlæg

Fordelene ved solceller er indlysende. Man får 100% ren energi direkte fra solen. Solceller/solcelleanlæg ER fremtidens store, rene energikilde. Nu er opgaven at lagre energien, på det punkt står verden med en kæmpe opgave. Solen leverer den rene, gratis energi hver dag året rundt -blot i varierende  mængde. Der skal sættes turbo på forskningen i hensigtsmæssige batterier og andre lagringstyper. Allerede nu findes jo fuldt funktionsdygtige solcelleanlæg med batterier. De to førende aktører, der har økonomisk forsvarlige løsninger her i 2015 er KlimaEnergi og VivaEnergi

Priser på solceller

Priser på solceller