Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Ingen kommentarer

Solceller fra KlimaEnergi A/S - Tips til solceller og solcelleanlæg

Solceller fra KlimaEnergi A/S
Alex-Solcelletips

Solceller generelt

Solcelle, også kaldet fotovoltaisk-celle, er en diode (elektronisk komponent, der har to elektroder og hvor strømmen løber igennem lufttomt rum, gas eller en halvleder), som fungerer som en transducer (en komponent, som omdanner fra en energiform til en anden), der omdanner en del modtagne lysenergi fra solen til elektrisk energi. Flere solceller sættes som regel sammen elektrisk og pakkes ind i plast, glas og en aluminiumsramme for at beskytte selve cellerne – denne sammensætning af solceller kaldes for et solcellepanel.

Hvem er KlimaEnergi?

Firmaet KlimaEnergi er en moderne vedvarende energi virksomhed- , der blandt andet tilbyder, salg af solcelleanlæg i absolut alle størrelser. Lige fra små anlæg til f.eks kolonihaver og op til store Mega Watt anlæg til montage på åben arealer.Desuden arbejder KlimaEnergi med energirådgivning over for private- og erhvervskunder. KlimaEnergi, der befinder sig i Jylland, begrænser ikke sig selv og nøjes ikke med at arbejde lokalt. Nogle af deres dygtige medarbejdere deler kompetencer inden for solceller og energirådgivning med samarbejdspartnere i udlandet i særdeleshed Tyskland og Kina og USA. Oprindelig opstod KlimaEnergi som en samling af Wellmore-Energi’s forskellige aktiviteter inden for vedvarendede energi løsninger. På denne måde går KlimaEnergis historie tilbage til 2004 og de har mere end 4000 solcelleanlæg og mange hundrede varmepumpe anlæg på cv’et.  I dag beskæftiger virksomheden cirka 12 medarbejdere med hovedsæde midt i Danmark i hjertet af trekantsområdet : Egtved.

Energimidt solceller

KlimaEnergi solceller

Solceller fra KlimaEnergi A/S

Står du tilfældigvis og søger et firma, der tilbyder solcelleanlæg, så bør du overveje at gå ind på KlimaEnergi’s hjemmeside, da netop denne virksomhed forhandler denne type energi. Hvis du ønsker at købe et solcelleanlæg hos netop dette firma, så tilbyder KlimaEnergi ’’Elegance anlæg’’, som de kalder dem, hvori der er en række fordele. Et super flot solcelleanlæg lavet på Tyndfilm solcellepaneler fra STION i  USA .Der hører ligeledes en gennemgang af elinstallation med, plus en opsætning af visning på PC på lokalnetværket. .

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.