Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Solcelletips.dk er online med ny redaktør - Tips til solceller og solcelleanlæg

Skrevet 13. september 2015 af Alex-Solcelletips


solcelletips.dk er online med ny redaktør pr. 9-9-15

Fra 9-9-15 er der ny chef redaktør på Solcelletips.dk. Alex Pedersen har overtaget roret på dette site. Jeg er alt andet objektiv! Jeg er farvet af midt dybe engagement i KlimaEnergi A/S, og det vil ganske afgjort påvirke min oplysning og neutralitet.

Når det er sagt, skal solcelletips fortsat være et forum, hvor man kan finde ufarvet, reel oplysning og links til spændende aktører på solcelle markedet både i Dk og i udlandet.

Her på siden kan du altså læse artikler om solcellenyheder og generel fakta om solceller. Vi søger at gøre solcelletemaet nemmere at forstå. Der bliver også lagt vægt på investering og økonomien i solceller og solcelleanlæg, orienteret om støttepuljer og generelt bare informeret bredt. Vi skriver også artikler om statens tilskud til solceller -eller manglen på samme.

På siden her vil du  kunne finde priser og prissammenligning på solceller og solcelleanlæg – med og uden montering og med og uden deltagelse af KlimaEnergi A/S. Du kan også indhente gratis tilbud på solceller fra leverandører i hele landet. KlimaEnergi vil altid være blandt tilbudsgiverne i hele landet, leverandører, som vil betale for at deltage, er mere end velkommne !.

Har du flere spørgsmål omkring solceller, har vi oprettet et debatforum (solcelledebatten), hvor du kan stille spørgmål, og andre brugere forhåbentligt vil svare hurtigt.
Vi/jeg svarer også gerne på spørgsmål. Du kan kontakte os, hvis du har gode idéer til artikler om solcellefakta eller nyheder, vil med i vores leverandør- og tilbudsdatabase, eller du vil annoncere på vores side.

Alex Pedersen – Solcelletips.dk

Kommentarer

 1. Svend

  Der er et problem med redigeringsfeltet i forummet. Det ser ud til at være hvid skrift på hvid baggrund, så man kan kun se, hvad man skriver ved at markere teksten fx. med Ctrl A. Meget upraktisk!

  Set i Firefox v. 17.0.1

  • Peter Faarup

   Tak for din feedback Svend. Problemet går vi igang med at løse.

  • Svend du skal have mange tak for at kommentere på vores hjemmeside. Det er til en stor hjælp med konstruktiv kritik! Vi vil rette i det så snarest muligt. (Vi skal bare lige hurtigt finde ud af hvordan)