Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tips til solceller og solcelleanlæg med ren solenergi


Til toppen

Top

Ingen kommentarer

Solvarme kan bruges til flere forskellige slags energikilder - Tips til solceller og solcelleanlæg

jakob
  • skrevet 16. juli 2013

 

I denne artikel vil jeg komme nærmere ind på solvarmeanlæg,  og blandt andet hvordan solvarme bruges til at skabe elektricitet via solcelleanlæg landet over. Der er mange forskellige kilder til elektricitet som solvarme kan bruges til, og den mest anvendte er et såkaldt solcelleanlæg. Solcelleanlæg bruges på husstande landet over, da det er et velkendt fænomen, at man med et solcelleanlæg spare flere tusinde kroner på sin el-regning årligt, og potentielt meget  mere.

solvarme Selv på mit og min kones smukke parcel hus i Vedbæk, som  ligger lige ud til stranden, har vi opsat et stort solcelleanlæg for at få aller mest ud af naturens energiressourcer. Dette har gjort, at vores hus næsten er selvforsynende med elektricitet om sommeren. Det er dog  lidt værre om vinteren, hvor vi selvfølgelig af naturlige årsager får en lidt dyrere el-regning end om sommeren, hvor den praktisk talt ligger i 0.

Personligt er jeg rigtig glad for installationen. Min kone er  dog blevet mere negativ med tiden, da hun ikke mener, at det er specielt  kønt. Dette er selvfølgelig en smagssag, men med de mange muligheder, der er indenfor solceller i dag, er det oftest muligt at finde en løsning, der tilgodeser både udseende og produktivitet.

Jeg anbefaler derfor, at bopæler i Danmark får installeret et solcelleanlæg, da det både miljømæssigt og økonomisk er en rigtig god investering. Er man ligesom min kone meget optaget af husets visuelle fremtoning,  kan det være, at man skal sætte flere ressourcer af til integration af anlægget i huset. Dette kunne eksempelvis gøres med et indbygget anlæg. Dette kunne i hvert fald have været en god løsning for mig og min såkaldte bedre halvdel. 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.